Referencer

En Master Coach med både værktøjer og livserfaring

Anette Borgen er en virkelig dygtig Master Coach, der udover at have en kæmpe livserfaring, også har uddannet sig til at kunne give al sin erfaring videre, ved at have fokus på dig og dine resultater.

Jeg kan anbefale Anette på det varmeste til dig, der står midt i et af livets mange udfordringer og ønsker afklaring, støtte og resultater.

Jeg har fulgt Anette i mange år og ved, at det, hun står for, er ægte og værdifuldt.

Hun vil være en stor støtte til dig, der har brug for både et skub og omsorg på en og samme tid.

Sofia Manning
Manning Inspire

Coaching

Kompetent og rummelig

Anette Borgen har gennem de sidste 14-15 år hjulpet mig og min familie med mange forskellige fysiske og psykiske problemstillinger. Jeg har lært Anette at kende som en meget kompetent og rummelig person, der engagerer sig helhjertet i de mennesker, hun har med at gøre, og som på bedste vis kombinerer sin store viden om coaching, krop og psykologiske processer.

Anettes personlige og faglige baggrund gør, at hun kan kommunikere på en dejlig direkte og samtidigt omsorgsfuld måde.

Jeg er blevet ved at være klient hos Anette gennem mange år, fordi jeg her oplever at få en særdeles konstruktiv livsstøtte og dertil en meget effektiv og dybdegående massage.

Anette Nøddelund, Koordinator
Vordingborg Kommune

En forvandling for livet

Anette så mig, og hvad jeg virkelig havde brug for. Det bedste af det hele var, at hun hjalp mig med at finde ind til det, så jeg nu er i stand til at kunne give det til mig selv.

Anettes anerkendende måde at være på resulterede i, at jeg åbnede op og på en time gjorde det muligt at løse flere års indre konflikt. For dette vil jeg være dig evig taknemmelig.

Susan Jørgensen

Værdifuld sparring

Jeg har haft stor glæde af samarbejdet med Anette. Jeg har brugt Anette som coach og sparringspartner i udvikling af min person som leder og til udvikling af min ledelsesstil. Vi har vendt både det mere generelle og meget konkrete problemstillinger.

Anders Porse, Enhedschef, Kundecenter økonomi

Guider dig til egen kreativitet

Jeg har siden 2007 konsulteret Anette Borgen ved flere lejligheder. I 2007 havde jeg egen virksomhed og brugte Anette som sparringspartner i forbindelse med udarbejdelse af værdigrundlag og kernekompetencer omkring personalehåndtering og markedsføring.

Da jeg i 2010 fik ansættelse på DTU, havde jeg stort udbytte af sparring med Anette om ansøgning og jobinterview, samt opstart i forbindelse med personalepolitik.

Anette Borgens force er, at hun engagerer sig og guider en til at finde sin egen kreativitet og ressourcer.

Peter Michael Larsen, Aut. VVS-Installatør og fagleder

Coaching har givet direkte resultat

Gennem længere tid har jeg anvendt Anette Borgen som coach. Det har givet direkte og konstruktivt resultat.

Kate Bøgh, Social- og sundheds direktør
Middelfart Kommune

En Master Coach med både værktøjer og livserfaring

Det har været alt overvældende og meget betydningsfuldt for mig at møde Anette Borgen og at blive coach’et af hende.

Anette har hjulpet mig, som ingen andre har, da jeg stod i mit livs krise, efter jeg meget pludseligt havde mistet min mand. Jeg havde, inden jeg mødte Anette, forsøgt at få hjælp fra det offentlige lægelige system, men jeg oplevede ikke, at jeg kunne bruge denne hjælp, pga. systemets tilgang og forståelse af min situation.

Igennem Anettes coaching fik jeg de konkrete redskaber til, at jeg kunne favne sorgen, forstå den og videre få en bevidsthed om, hvad jeg fremadrettet kunne gøre for at opnå balance og glæde i mit liv. Anette er helt unik i den måde, hun coacher på. Man mærker hendes centrerede væren i sig selv i situationen, og man mærker hendes styrke og energi. Hun har en utrolig stor og alsidig viden om coaching, som hun mixer ind i en fin blanding af hendes personlige erfaringer og iagttagelse.

Anette har en særlig gave, der er, at hun er god til at se ind bagved klientens slør af idiosynkrasier, og til at stille de rigtige spørgsmål, som betyder, at en proces kan gå igang for klienten om selv at finde redskaberne til at indfange “det smukke, det sande, det gode”, – råstofferne til et bedre liv.

Jeg oplevede denne proces, da jeg blev coach’et af Anette. Jeg ser i dag, at den er en fortløbende proces, der nu er blevet en helt naturlig del af mit liv. Tusinde tak Anette.

Marianne Tretow-Loof Jordan

Tak for hjælp og støtte

Jeg vil bare takke dig for mit forløb hos dig på fem gange, som jeg var så heldig at få fra Albertslund kommunes Jobcenter. Tak for al din hjælp og støtte i min proces for at lave det, jeg virkelig er passioneret og brænder for. At du så det og hjalp mig i min tro på mig selv mm.

Dit overblik til hurtigt at gennemskue og se, hvad der var behov for – nemlig en plan – var med til, at jeg i dag laver alt det, jeg har ønsket og drømt om i mange år.

Du er en super coach med en skarphed, jeg er dig misundelig for.

Izabella

Vigtig del af mit velbefindende

Jeg har været kunde hos Anette Borgen gennem ca. 17 år. Det er og har været en vigtig del af min mentale hygiejne og fysiske velbefindende. Anette har altid været veloplagt samt imødekommende, og jeg føler mig både løftet og hjulpet, når jeg har været på mit månedlige besøg.

Bodil Hansen, ergoterapeut

Hjertet på rette sted

Anette Borgen var min certificerings-coach, da jeg blev uddannet hos Manning Inspire.

Anette har evnen til at skabe et unikt bånd mellem hende selv og personen overfor, og hun har en utrolig energi af livsglæde med sig.

Jeg er glad for at have haft fornøjelsen af Anette som certificerings feedbacker, da hun på sin fascinerende måde fik budskabet frem og samtidig havde hjertet på rette sted.

Daniella Dif, LIFE COACH

Mentor Coaching

Jeg har deltaget i Anette Borgens Mentorordning

Vi aftalte en form, der passede for to kursister på coachuddannelsen: en coachingsession, hvor jeg coachede den anden kursist og hvor Annette gave grundig feedback. Anden gang coachede Annette mig med grundig gennemgang af hver trin. Annette er meget kompetent og god til at forklare tankegangen bag spørgsmålene, så jeg virkelig fik forståelse for, hvordan spørgeguiden hænger sammen. Det var meget udbytterigt.

Pil Hirshals Schroll

Mentorforløbet har for mig være en meget lærerig og dejlig oplevelse.

Anette er yderst kompetent og har en dyb menneskelig forståelse og erfaring der gør, at jeg virkelig har følt mig mødt, præcis dér hvor jeg var i min proces og i forhold til min usikkerhed omkring forståelsen af uddannelsens pensum og det følelsesmæssige deraf. Anette har virkelig formået at gøre en forskel for mig, formået med sit menneskekundskab, at se hvad jeg virkelig havde brug for, for at skabe den tryghed jeg manglede for at komme videre i forløbet med styrke og tillid. Anette har en varm hjertelig og omsorgsfuld let forståelig måde at formidle på, er klar og direkte i sit budskab og helt fantastisk til at skabe tillid og glæde.

Jeanet Linnet

Det har været rigtig gavnligt at have mentor forløbet hos Anette Borgen

  • Grundig feedback på hvert af coaching trinene
  • Grundig gennemgang af de 6 trin
  • Forberedelse af skriftlig eksamen og certificering
  • Gennemgang af etiske regler, historier, værdier, regler, preframing mm
Bodil Høgh

Mentorordningen var en perfekt mulighed for at få konstruktiv feedback til at forbedre min coaching

Den målrettede indsats gav klarhed og fornyet indsigt ved både at gå i dybden med spørgsmål og samtidig komme op i helikopterperspektiv. Som mentor er Anette skarp til at lytte sig til præcis, hvor der er behov for fokus og støtte. Hun deler al sin ekspertviden og giver konkrete råd, der straks kan omsættes i ens egen coaching. Anette har en smittende energi, hun er inspirerende og gavmild med positiv opmuntring.

Lykke Skrunk

Mentorordning ved Anette Borgen, oplevet af Lise-Lotte Ganzhorn

Det har samlet set, været værdifuldt at have sin egen mentor i et individuelt aftalt forløb, specifikt tilpasset lige netop det jeg har haft brug for.
Det at se en professionel coach udøve et forløb, med ”ret” til at afbryde og spørge ind til de enkelte trin, har givet mig en grundig indsigt i trinenes opbygning, og forståelsen af rækkefølgens nødvendighed, for et resultat der giver mening for klienten.
Feed back har gjort mig opmærksom på mine udviklingszoner og hvor jeg skal sætte ind, så jeg simpelthen kan få øvet på helt konkrete områder.
Skype session var et super godt for at mødes i, og gav inspiration til fremtidige sessions at mødes i…
Gennemgang af det samlede materiale og forståelsen af det, var med til at skærpe indholdsdelen også i forhold til certificeringen.
Klart en opfordring til andre om at benytte muligheden for mentorordning, og gerne så tidligt som muligt i uddannelsesforløbet. Tak for hjælpen.

Lise-Lotte Ganzhorn

Mentorforløbet med Anette har givet mig

Mange gode tips i forhold til de 6 trin og mig som coach. God feedback jeg ikke ville vært foruten. Det har fået mig til at virkelig mestre og forstå de 6 trinn.
I tillegg mange gode tips i forhold til den skriftlige eksamen – som har gitt meg en betryggende følelse av at dette skal nok gå fint. Anbefales!!
Anette er avslappet, tydelig og holder alltid det hun lover.

Anette Grosch

Samarbejdspartnere

Både skarp og omsorgsfuld

Anette er en fantastisk coach, idet hun rummer kombinationen at være både skarp og omsorgsfuld.>

En kombination som er essentiel for en god coach. Hendes brede erfaring sammenholdt med hendes skarphed og grundighed gør, at hun kan coache alle typer mennesker til forandring og udvikling.

Jeg benytter mig af Anette som mentorcoach privat og benytter hende også som ekstern coach i arbejdsmæssig sammenhæng. Og med stor succes.

Mette Hausner, HR udviklingskonsulent og coach
Københavns Kommune

Anette er yderst kompetent

Anette Borgen har siden januar 2010 været projektkoordinator for Simple Thinking. Anette har bl.a. fungeret som mentor, der hjælper borgere med at blive afklaret og støtte dem i de mål, de ønsker at nå. Derudover har hun undervist udsatte grupper i metoder og værktøjer indenfor coaching, motivation og kommunikation, som virker for den enkelte.

Anette er en yderst kompetent master coach, underviser, støtteperson og vejleder. Hun forstår virkelig med sin ærlighed, situationsfornemmelse og sine fine empatiske evner at motivere, så borgere kommer fra tanke til handling.

Jeg sender de bedste anbefalinger om Anette Borgen som en god, loyal og positiv kollega og glad motivator herfra.

Susanne Jensen, direktør
Simple Thinking

Kvalificeret sparringspartner og populær coachtræner

Jeg har kendt og arbejdet tæt sammen med Anette i mange år. Som en af vores faste og mest populære coachtrænere på uddannelsen og som Manning Inspires massør, er hun nu også blevet vores mentor leder, og den coach vi har valgt at bruge til den mentor ordning vi tilbyder vores kursus deltagere.

Siden efteråret 2011 har Anette desuden gjort sig uundværlig i mit liv. Selvfølgelig er der ikke nogen der er uundværlige. På nær Anette.

Når jeg har brug for at vende mine tanker og få kvalificeret sparring ang. privatliv, karriere og sundhed stiller hun mig altid de helt rigtige spørgsmål. Når min krop har brug for ny næring og at blive løsnet op er Anette min absolut foretrukne massør.

Jeg anbefaler varmt Anette til dig, der vil have det bedste af det bedste. Som coach, massør og sundhedsekspert. Fordi? Hun er den bedste.

Mie Bo, Kreativ Direktør
Manning Inspire

Behageligt væsen med stor gennemslagskraft

Anette har et behageligt væsen med stor gennemslagskraft. Hun er god til at motivere omkring livsstilsændringer, og hun besidder evnen til at gennemføre beslutninger og tiltag.

Da jeg i mange år har arbejdet som alkoholbehandler, dels i Køge Lænken og i perioder på Alkoholrådgivningen i Faxe, kan jeg anbefale hende til arbejdet med misbrugere.

For ca. 6 år siden arrangerede jeg en foredragsrække over fire aftener på Køge Lænken med Anette Borgen. Temaet var motivation til livsstilsændringer herunder drikkestop. De brugere, som deltog, udtrykte stor tilfredshed med forløbet.

Jane Schwensen, Socialrådgiver

God til at arbejde med mennesker

Anette Borgen har siden foråret 2010 fungeret som underviser på et projekt i jobudviklingscenteret i ISS regi for sygemeldte borgere, der er blevet ramt af stress eller depression og skal tilbage til arbejdsmarkedet.

Projekt TIVA (Tilbage Via Arbejde) er finansieret af Forebyggelsesfonden. Anette har forestået undervisningen en gang ugentligt omhandlende emner, der kan styrke den enkelte borger på arbejdsmarkedet samt givet værktøjer, der skal sikre, at borgeren undgår en lignende situation igen.

Anette har vist stor empati. Hun er god til at arbejde med mennesker og har en naturlig indfølingsevne i den enkelte borger.

Anette har til enhver tid udvist stor fleksibilitet og har med sit gode humør været en gevinst for projektet.

Jane Peen, Projektleder
TIVA projektet, Slagelse

Meget værdsat leder af teamet

Anette is a fantastic coach and mentor coach. As Will Smith says, she has the rare level of talent that only comes from hours beating on your craft. She has the golden combination of natural wisdom, humorous skepticism, and honed and practiced technique.>

She has been a leader in our coaching organization for many years. Anyone lucky enough to be coached by Anette will certaintly get to the truth.

Chris Manning
Manning Inspire